Bestellen

Om het papieren boek te bestellen klikt u op het plaatje hiernaast; u wordt dan doorverbonden met de webwinkel van de Uitgeverij Servo. Kies de titel en doorloop de eenvoudige bestelprocedure. U krijgt het boek tezamen met een factuur.

Het boek kost € 21,95. Voor verzending binnen Nederland wordt € 2 extra in rekening gebracht. Verzending naar het buitenland kost € 5 extra.

Let op! Leden van de Drentse Literatuurclubs kunnen korting krijgen door bij de bestelling in Opmerkingen te schrijven "Lid Drentse Literatuurclub". De ledenprijs is dan € 17,50 inclusief verzending.

Het eboek (ePub of PDF formaat, meer info) bestelt u door op het plaatje hiernaast te klikken. Deze versie kost € 11,95. Daarvan gaat € 5 naar ontwikkelingsprojecten in Tanzania en Nieuw- Guinea.

Na bestelling ontvangt u een email met het eboek.

In het vak 'opmerking' kunt u desgewenst de organisatie noemen waar het voor ontwikkelingshulp bedoelde bedrag heen moet (zowel bij boek als eboek).


Een echt boek voor bij de haard, maar ook het eboek voor op reis?

Als u zowel het papieren boek als het eboek bestelt krijgt u het eboek voor € 6,95. Dus boek + eboek = € 28,90 (exclusief verzending).
Vult u hiertoe het bestelnummer van het papieren  boek in op het bestelformulier voor het eboek.

U moet bij deze 'combi' wel eerst het papieren boek bestellen, en daarna apart het eboek.